۰۱ اسفند ۱۳۹۶ ۱۸:۱۱
کد خبر: ۱۷۲۵۹۱
shahid eslamian3
شهید قاسم اسلامیان امیری حافظ کل قرآن بود و در دانشگاه علامه طباطبائی زبان فرانسه می‌خواند اما در مدرسه به بچه‌ها قرآن درس می‌داد، با آغاز جنگه شد و ۱۱ بار مجروح شد و سرانجام در عملیات راهی جبهه والفجر۸ هنگام خواندن نماز به شهادت رسید.

به گزارش عطنا، به نقل از فارس، در ادامه دیدار‌های جامعه قرآنی با خانواده معظم شهدا هیئتی قرآنی به دیدار خانواده شهید قاسم اسلامیان امیری رفتند.


پدر و مادر شهید به رحمت خدا رفته‌اند و از آنجایی که این شهید در دوران دانشجویی با خانواده عمویش در تهران زندگی می‌کرده در این دیدار میهمان منزل عموی شهید بودیم.


در این دیدار عموی شهید درباره برادر‌ زاده‌اش گفت: قاسم متولد ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۴۲ در شهر بابل بود، دوران کودکی و نوجوانی را در زادگاهش گذراند و پس از اخذ دیپلم در رشته زبان فرانسه دانشگاه علامه طباطبائی پذیرفته شد و برای ادامه تحصیل به تهران آمد. این شهید عزیز در دوران تحصیل در تهران چند روز در هفته در منزل ما و چند روز را هم در منزل خواهرش می‌گذراند از این رو در سال‌های آخر عمرش کنار ما بود و از وی بهره می‌بردیم.


خیلی مهربان و خوش قلب بود و همیشه با خنده و محبت با ما برخورد می‌کرد. باوجود گذشت سال‌های زیاد از شهادتش اما هرگاه به یادش می‌افتم اشک از چشمانم سرازیر می‌شود. از آنجایی که برادرم یعنی پدر قاسم چند سال قبل از شهادتش از دنیا رفته بود، قاسم من را مانند پدرش دوست داشت و به من احترام می‌گذاشت.


حافظ کل قرآن بود و در مدرسه به بچه‌ها قرآن درس می‌داد، به جز این در دانشگاه درس می‌خواند و تا جایی که اطلاع داریم با شهید همت هم‌دانشگاهی بود.


در ادامه زن‌عموی شهید درباره شهید قاسم اسلامیان امیری گفت: این شهید عزیز انس ویژه‌ای با قرآن کریم داشت و همیشه در خانه به بچه‌ها قرآن می‌آموخت. او معلم قرآن یکی از مدارس صالح‌آباد بود و پس از شهادت این مدرسه را به نامش مزین کردند. در هفته سه روز در منزل ما بود و چند روز هم به منزل خواهرش می‌رفت. همیشه ما را به نماز اول وقت و انس با قرآن توصیه می‌کرد. بسیار باادب و مهربان بود و من را مانند مادرش مورد احترام قرار می‌داد. خدا به من و عمویش دو دختر عنایت کرد و نام هر دو فرزندم را این شهید عزیز انتخاب کرد، یکی از فرزندان را فاطمه و دیگر فرزندم را مرضیه نام گذاشت.


با آغاز جنگ به جبهه رفت و مرتب در منطقه بود، چند نوبت اعزام شد و حتی ۱۱ بار مجروح شد. تا اینکه شب قبل از آخرین اعزام به منزل ما آمد و گفت: حلالم کنید، این آخرین سفرم است و دیگر بازگشتی در کار نخواهد بود، گفتم: می‌دانم که حتماً به سلامت باز‌می‌گردی اما روی حرفش ماند و گفت: این آخرین دیدار ما است حلال کنید. رفت و در عملیات والفجر ۸ به شهادت رسید.


در ادامه دختر عموی شهید درباره خصوصیات این شهید والا‌مقام گفت: من کودک بودم که شهید اسلامیان به منزل ما می‌آمد، بسیار مهربان بود و به ما قرآن یاد می‌داد. می‌گفت: دوست دارم خدا چهار دختر به من بدهد تا نام همه را فاطمه بگذارم.


به یاد دارم مادر شهید هم تا آخرین لحظات زندگی‌اش با قرآن مأنوس بود و حتی اواخر عمرش دچار بیماری آلزایمر شده بود باز هم قرآن را فراموش نکرده بود و همیشه آن را در دست می‌گرفت.


این شهید عزیز سرانجام در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۵ تنها دو روز مانده به سالروز تولدش در عملیات والفجر ۸ براثر اصابت گلوله آن هم سر نماز به شهادت رسید.











ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار